Levering binnen 1-2 werkdagen

Voor dagelijks gebruik

Staffelkorting

Hoe werkt staffelkorting?

Hoe meer producten je bij FITSHE bestelt, hoe meer je bespaart. Dat kan oplopen tot wel 20% korting! De staffelkorting geldt voor alle artikelen in je winkelmandje, of je nu één product in meervoud bestelt of onze hele collectie koopt. Dat is voordelig, hè!

Bespaar met staffelkorting

De staffelkorting geldt op ons gehele assortiment. Om te zien in welke staffel jouw korting valt, kun je alle producten in je mandje optellen.

1 product: 0 % korting
2 – 3 producten: 5% korting
4 – 5 producten: 10% korting
6 – 7 producten: 15% korting
8+ producten: 20% korting

Zo veel korting? Hoe kan dat?

Door in één bestelling meer artikelen te kopen bespaar je automatisch op verzendkosten. Voor een bestelling onder de €55 betaal je per keer €4,79 verzendkosten. Bij 10 losse bestellingen kunnen deze kosten dus al oplopen tot €50 euro.

Daarnaast zitten er aan iedere bestelling ook minder voor de hand liggende kosten, zoals in het logistieke proces. Denk daarbij aan de verwerkingskosten per artikel voor het pakken en inpakken van bestellingen en de kosten van individuele verzenddozen. Bij een grotere bestelling heb je daar automatisch minder van nodig.

Daarom sporen wij je aan om meer items per keer te bestellen. Daarvoor belonen we jou niet enkel met een lekkere korting, maar dragen we ook bij aan een mindere belasting van het milieu door minder vervoer voor onze verzendingen te gebruiken. Het is dus voordelig en duurzaam. Goede deal, toch?

SELF CARE IN JE MAILBOX?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws, exclusieve aanbiedingen en gratis tips om lekker in je vel te blijven zitten.