Kokosbrood + chocolade = perfecte match! Deze combinatie is onweerstaanbaar lekker. Het vleugje banaan wat je proeft geeft het brood een zoete twist. Tijd om deze combinatie in dit kokosbrood uit te proberen!
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe het speltmeel, het bakpoeder en de eieren in een kom.
- Smelt de kokosolie en prak de bananen fijn. Voeg beide ingrediënten toe aan de mengkom.
- Meng de ingrediënten tot een egaal beslag.
- Hak 50 gram van de pure chocolade in stukken en roer dit door het beslag.
- Voeg de kokosrasp toe aan het beslag en roer goed.
- Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het mengsel hierin.
- Zet het brood in de oven en bak het in 30 minuten gaar. Laat daarna even afkoelen.
- Smelt ondertussen de overige 50 gram pure chocolade au bain-marie.
- Versier het kokosbrood met de gesmolten chocolade en de geroosterde kokosflakes.
Enjoy!
Love,
Team FITSHE