Zo maak je baked oats!
Warme havermout uit een pannetje is al heel erg lekker, baked oats smaakt een tikkeltje anders en dit is een heerlijk recept die je kan maken op ochtenden waar je nèt wat meer tijd voor jezelf hebt, ook heel belangrijk!
Wat heb je nodig?
- 40 gram havermout
- 250 ml plantaardige melk
- 1 banaan
- 1 handje blauwe bessen
- 1 handje walnoten
- 1 theelepel bakpoeder
- Snufje zout
- Optioneel: 1 zakje prebiotic powder van FITSHE
- Optioneel: honing/agave siroop/maple siroop naar smaak
- Optioneel: 100% pindakaas
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 200 graden
- Prak in een klein bakje die in oven kan de banaan en meng deze met de melk
- Voeg hierbij de havermout aan toe
- Voeg de overige ingrediënten toe
- Roer alles goed door
- Ze het bakje in de oven voor 20 minuten
- Na 20 minuten kun je het uit de oven halen, maar let op! Het moet ook een kwartiertje afkoelen, anders brand je je compleet.. Nog even wachten dus!
- Als de baked oats is afgekoeld is het tijd om te eten, yay!
Liefs,
Team FITSHE