OVER FITSHE

Welkom bij FITSHE.  Mijn naam is Caroline en ik heb FITSHE twee jaar geleden opgericht. 

Waarom ik dat heb gedaan? Dat lees je hieronder

 

Wanneer jij lekker in je vel zit, kun je eenvoudigweg veel meer geven.

Je voelt je vol energie en vol zelfvertrouwen. En daar wordt de wereld sowieso beter van, daar ben ik van overtuigd!

 

Maar wat geef je je lijf eigenlijk terug?

Ik merk het zelf iedere dag. Je leidt een druk leven:
– Je carrière
– Sociale events
– Familie
– Jezelf blijven ontwikkelen
– En dan ook nog sporten!

 

We vragen veel van ons lichaam en gaan ervan uit dat we er altijd op kunnen vertrouwen. 

Maar sta je er weleens bij stil wat je je lijf eigenlijk teruggeeft?

 

Voed je lijf

Naast beweging en ontspanning is voeding een ontzettend belangrijk element om je goed in je vel te voelen. Je probeert gezond te eten, maar door je drukke lifestyle schiet dat er ook weleens bij in.

En zeker wanneer je bepaalde doelstellingen hebt wordt het NOG belangrijker om je voeding goed op orde te hebben. 3 jaar geleden viel het mij op dat er eigenlijk helemaal geen healthy producten waren die mij bij mijn actieve levensstijl ondersteunden.
– Veel producten bevatten onnatuurlijke toevoegingen
– Smaakten vreselijk
– En zagen er ook nog eens uit alsof ze voor Arny (Arnold Schwarzenegger) himzelf waren ontwikkeld

 

Niet echt iets waarvan ik – en vele vrouwen met mij – blij van werd. Daarom heb ik het merk FITSHE in 2015 gelanceerd.

Veel vrouwen dachten toen nog dat je van eiwit breed en/of dik wordt. Gelukkig weet jij nu wel beter! Het is juist belangrijk je lijf te voeden met wat het nodig heeft. En daarmee ondersteun je het effect van je training. Als je een actieve levensstijl hebt is eiwit ontzettend belangrijk, bovendien verzadigd eiwit ook nog eens extra. Wanneer je je lijf geeft wat het nodig heeft dan zal je merken dat het ook minder vraagt.

 

Bye bye cravings!

 

Vegetariërs en veganisten opgelet

Vegetariërs en veganisten hebben meer eiwitten nodig dan mensen die vlees eten. Ook als je geen actieve levensstijl lijdt. Om die reden zijn alle producten van FITSHE vegetarisch en/of veganistisch. Zodat je met een gerust hart kan genieten van onze producten. 

 

FITSHE staat voor 100% natuurlijk, biologisch, zonder zoetstoffen

FITSHE staat voor waar ik in geloof: 100% natuurlijk, biologisch en zonder kunstmatige zoetstoffen of andere kunstmatige toevoegingen. Vanuit die overtuiging ontwikkel ik de recepturen van FITSHE zelf met experts.

Onze producten 

FITSHE heeft nu onder andere:

100% natuurlijke wei-eiwit shakes met een pure & zachte smaak
Biologische Vegan Shakes met een rominge structuur die – in tegenstelling tot veel plantaardige shakes – wel lekker smaken.
– En last but not least: biologische vegan proteïne repen.
– Omdat we veel vraag kregen hebben we ook onze eigen accessoires om jouw actieve levensstijl te ondersteunen.

 

 

Voldoende eiwit uit je “gewone” voeding halen is nu eenmaal echt een uitdaging. Zeker met het drukke leven wat we nu leiden.

Bij FITSHE kiezen we niet voor de standaard oplossingen, maar maken we 100% natuurlijke producten die ook echt wat voor je doen!

En die natuurlijk ook nog lekker zijn! Met mijn passie voor koken komt dat gelukkig wel goed 😉 En waarom zou een product dat iets voor je doet er niet ook gewoon mooi uit mogen zien? Precies! Dus daar hebben we ook wat aangedaan met ons iconische design.

Gezond eten en het trainen van mijn lijf – in plaats van diëten en bewegen – zorgen ervoor dat ik dagelijks alles uit het leven kan halen. En ik geloof dat dat werkt voor iedereen.

Push Play

Ik ben ervan overtuigd dat mijn actieve levensstijl er altijd voor heeft gezorgd dat ik verder kom in het leven en dichter bij mezelf sta.

Voor mij betekent een actieve levensstijl niet dat ik mezelf moet limiteren.

Met andere woorden, terwijl ik oprecht geloof dat ik uit m’n comfort zone moet komen en dat jezelf uitdagen cruciaal is voor je persoonlijke groei, ben ik er ook van overtuigd dat vriendelijk zijn voor jezelf en de druk er even afhalen net zo belangrijk zijn om de beste versie van onszelf te worden. Doe beide: Push en Play

 

Het FITSHE Team

Inmiddels is FITSHE uitgegroeid naar meer dan alleen mijn droom en werken we met een heel team de hele dag om de beste producten te maken voor jouw actieve levensstijl.

Elke dag deel ik mijn tips over hoe je je healthy levensstijl gemakkelijk kunt volhouden

 

Liefs Caroline
Founder FITSHE

Wil je ook geïnspireerd worden en dat steuntje in de rug voelen in jouw healthy lifestyle? We delen onze allerbeste tips en recepten graag met je!