VEGAN EIWITTEN

Lastig om als vegan voldoende eiwitten binnen te krijgen? Dankzij FITSHE krijg je voldoende vegan eiwitten binnen die net zo lekker zijn als gewone eiwitten. Onze heerlijke vegan eiwitpoeder heeft een zachte smaak van vanille en is perfect te gebruiken in een bakproduct, en is heerlijk door je smoothie of kwark. FITSHE maakt ook heerlijke vegan proteïne repen. In 2 smaken verkrijgbaar en perfect voor onderweg. Zo kun je dus eindeloos variëren om genoeg vegan eiwitten te eten èn op een lekkere manier!

Proteïne voor vrouwen

Waarom vegan eiwitten van FITSHE?

De onderzoeksters die bij FITSHE werken hebben speciaal voor vrouwen onderzocht wat zij nodig hebben. Zo ook voor veganistische vrouwen. Waar wij rekening mee hebben gehouden is:
– Smaak
– Eiwitgehalte
– Natuurlijke producten – in onze vegan protein zit geen rommel!
– Duurzaamheid
– Het magnesiumgehalte
– Aminozuren
– Weinig tot geen suiker, wel vezels.

Aminozuren in eiwitten

Onze vegan proteïne wordt gemaakt van erwteneiwit; het eiwitpoeder van erwten is erg geconcentreerd en vormt een perfecte bron van de belangrijke aminozuren leucine, isoleucine en valine.
Naast deze aminozuren helpen de natuurlijke producten jou gezond te blijven en te voelen. Op deze manier kan jij zonder zorgen je (sport)prestaties vol blijven houden en je fit voelen. Onze vegan eiwitten helpen jou trots op jezelf te zijn en iedere keer weer een betere versie van jezelf worden.

Zo krijg jij genoeg voedingsstoffen binnen

In een shake van onze vegan eiwitpoeder zit maar liefst 23 gram eiwitten en 3,4 gram aan vezels. Zo kom jij wel aan je behoefte voedingsstoffen. De plantaardige proteïne van FITSHE bevat wel weinig vetten en koolhydraten en weinig suikers. Allemaal zodat jij je lekker in je vel voelt.

Al onze producten worden in Nederland gemaakt en zijn dus snel bij jou geleverd! Bestel het vandaag nog en profiteer zo snel mogelijk van onze vegan eiwitten, in je shake, chocoladereep, in je kwark of baksel!