Strong
& Fit

Onze vrouwelijke onderzoekers, wetenschappers en formuleerders hebben hun best gedaan om de beste producten voor jou te maken. Jij bent uniek! Je zal vast je eigen voorkeuren hebben en dat is waarom de bars en poeders uit ons Strong & Fit portfolio whey- en veganistische proteïne bevat. We lichten een paar van onze favorieten toe.

Waarom eiwitten

Waarom whey-eiwit? Whey-eiwit is een van de meest populaire soorten eiwitpoeder en dat heeft een goede reden! Net is een licht verteerbaar eiwit dat alle negen essentiële aminozuren bevat die jouw lichaam niet zelf kan aanmaken. Ons whey-eiwit ondersteunt spierherstel en groei, ondersteunt gewichtsverlies en vermindert een hongergevoel. Om het gebruik zo handig mogelijk te maken; hebben we ervoor gezorgd dat onze whey-eiwitten ook geschikt zijn om mee te bakken en te koken.

WHEY PROTEINE POEDERS

Waarom whey-eiwit? Whey-eiwit is een van de meest populaire soorten eiwitpoeder en dat heeft een goede reden! Het is een licht verteerbaar eiwit dat alle negen essentiële aminozuren bevat die jouw lichaam niet zelf kan aanmaken. Ons whey-eiwit ondersteunt spierherstel en groei, ondersteunt gewichtsverlies en vermindert een hongergevoel. Om het gebruik zo handig mogelijk te maken; hebben we ervoor gezorgd dat onze whey-eiwitten ook geschikt zijn om mee te bakken en te koken.

Meer lezen

PROTEÏNE BARS

Laten we eerlijk zijn, alles wat ons leven een beetje makkelijker maakt is meer dan welkom toch?! Daarom hebben we ons uiterste best gedaan om de lekkerste proteïnerepen voor je te maken. Ze zijn lekker en handig voor onderweg, en zitten boordevol goede ingrediënten (100% natuurlijke en pure smaak, hoog in vezels en zonder kunstmatige toevoegingen).

Meer lezen

VEGAN PROTEINE POEDERS

Erwteneiwit wordt gemaakt van gedroogde, gemalen gele erwten. Het is een favoriet onder veganisten en mensen die geen dierlijke eiwitpoeders kunnen verdragen. Daarbij is het ook hypoallergeen, waardoor het een veilige keuze is voor mensen met voedselovergevoeligheden of allergieën. Hoewel erwten meestal niet worden beschouwd als een krachtige bron van eiwit, is erwten eiwitpoeder zeer geconcentreerd en een uitstekende bron van de essentiële aminozuren leucine, isoleucine en valine.

Meer lezen

De voordelen

PREMIUM VOEDING

Voor ons betekent fit zijn niet alleen sterke spieren en uithoudingsvermogen hebben, maar ook aandacht besteden aan je innerlijke gezondheid. Zowel in lichaam als geest, want die twee werken tegelijkertijd samen. Wij geloven dat je het meeste uit het leven haalt als je liefdevol en consequent voor jezelf zorgt. Daarom biedt FITSHE 100% natuurlijke eiwitten en aanvullende voeding om je actieve levensstijl te ondersteunen.
over fitshe

Lotte D

Super fijne producten! En ook nog eens vegan + een heerlijke smaak. De meeste eiwitten van andere merken geven me snel van alles en nog wat last door het gebruik van lactose en gebruik van goedkope melk eiwitten. Hier alleen maar positief over! Ook geschikt voor de heren dus!

Anne88

Vooral van de proteïnerepen ben ik fan! Erg lekker en vol goede ingrediënten. Verder hebben ze een goede en vriendelijke klantenservice.

Tips
& recipes

FITSHE heeft producten die passen bij jouw healthy lifestyle. We geloven niet in standaard oplossingen en streven alleen naar het beste. Daarom ontwikkelen we zelf onze innovatieve recepturen. Het resultaat: 100% natuurlijke biologische producten die jouw lichaam ondersteunen. Zonder zoetstof met een heerlijke pure smaak.
ontdek ze allemaal