Pure Whey Protein

Het gebruik van pure whey protein is veel voorkomend onder sporters. Whey proteïne is een mengsel van proteïnes die geïsoleerd zijn uit ‘wei’, het vloeibare deel van de melk dat zich tijdens de kaasproductie scheidt. Als je ooit een bakje yoghurt hebt geopend, dan zie je een dun laag je vloeistof bovenop liggen. Dat is whey. Alleen niet in poedervorm, zoals we nu gewend zijn te gebruiken in onze shakes, bars en maaltijden. Wat whey proteïne zo populair maakt, is de ongelofelijke reeks aan aminozuren. Deze kunnen snel door het lichaam worden geabsorbeerd. Het gebruik van whey proteïne is een erg handige manier van je dagelijkse proteïne inname te vergroten.

Daarnaast zijn de whey proteïne poeders tegenwoordig voorzien van zulke heerlijke en diverse smaken, dat je ze niet alleen in shakes of smoothies kan gebruiken. Aangezien whey proteïne niet lekker smaakt van zichzelf zijn er meestal smaken aan gegeven, zoals aardbei, vanille, chocolade of kokos. Tegenwoordig wordt het poeder gebruikt in onder andere pannenkoeken, cake, brownies, romige ijskoffie of in je smoothiebowl. Kortom heel veel opties! Heb jij de FITSHE smaken al ontdekt? Bij FITSHE staat onderzoek & kwaliteit voorop. We onderzoeken liever iets langer zodat wij de lekkerste smaak kunnen creëren, dan dat we inleveren op smaak en kwaliteit. Bij het drinken of eten van onze whey protein zal je dus ook geen rommel innemen!

Pure Whey protein FITSHE

Whey protein chocolate

Een van de meest populaire smaken voor proteïne shakes is toch wel echt chocolade. Wie wil nou niet iets gezonds drinken dat smaakt naar een chocolade milkshake! De Pure Whey Protein van FITSHE wordt volledig in Nederland gemaakt. Daarnaast worden onze producten door vrouwelijke wetenschappers gemaakt. Zij weten natuurlijk als geen ander de voedingsbehoeften van het lichaam van een actieve vrouw. Hierdoor maken ze bewuste keuzes over de ingrediënten die ze gebruiken. Deze ingrediënten moeten namelijk wel een bevorderend effect hebben op de gezondheid van vrouwen. Per portie van onze whey protein chocolate krijg je maar liefst 18 gram eiwitten en 337 milligram magnesium binnen. En dat met slechts 131 kcal per portie van 34 gram! Naast de voedingswaarden van dit product vinden we de smaak ook belangrijk. De heerlijke volle smaak van chocolade maakt deze shake zo verschrikkelijk lekker. Dankzij de banaan en kokosmelk in dit poeder wordt je shake ook nog een heerlijk romig.

Whey protein vanille

Ook vanille is een van de meest gewilde smaken voor proteïne shakes. Dit product wordt uiteraard ook in Nederland gemaakt door onze vrouwelijke wetenschappers. De whey proteïne poeder in de smaak vanille bevat maar liefst 19 gram eiwitten per portie van 34 gram. Elke portie bevat ook nog eens 337 milligram magnesium en maar 128 kcal. De smaak wordt gemaakt door vanillezaad, bananenpoeder en een snufje kaneel. Alles bij elkaar krijg je een heerlijke romige vanille shake bomvol eiwitten! Door het poeder te mengen met water of (plantaardige) melk en goed te schudden maak je gemakkelijk en snel een heerlijke milkshake. Dankzij het bijgeleverde schepje hoef je het poeder niet af te wegen, want deze bevat precies de juiste hoeveelheid.

Protein pouch

De proteïne poeders van FITSHE worden geleverd in pouches van 408 gram. Deze zijn los verkrijgbaar of in een mutltipack van twee pouches. Per pouch heb je ongeveer 12 porties van het poeder. Dankzij de strip aan de bovenkant van de pouch is het gemakkelijk te openen en af te sluiten. Bovendien is de pouch gemakkelijk op te bergen doordat het minder ruimte in neemt ten opzichte van een pot. Zo schuif je de pouch gemakkelijk tussen de andere verpakkingen in je voorraadkast of -lade.