PROTEÏNE VOOR VROUWEN

De beste proteïne voor vrouwen vind je bij FITSHE. FITSHE is hèt merk dat decennialang onderzoek doet naar de beste proteïne voor vrouwen. Want dat vrouwen andere voedingsstoffen nodig hebben dan mannen, is één ding dat zeker is. Helaas is het onderzoek naar de behoeften van vrouwen (te) lang een ondergeschoven kindje geweest. Gelukkig hebben de vrouwen bij FITSHE de juiste specialisten ingeschakeld om de beste en lekkerste eiwitshakes, proteïne repen en vegan eiwitpoeder te produceren.

Proteïne voor vrouwen

Waarom proteïne voor vrouwen?

Het lichaam van vrouwen werkt nu eenmaal anders dan die van mannen. De behoeften verschillen daarom en vrouwen hebben andere wensen voor hun uiterlijk. Bij het maken van proteïne voor vrouwen hebben de specialisten rekening gehouden met die wensen van vrouwen.
Vrouwen met een druk leven of vrouwen die sporten hebben zeker extra proteïne nodig. Het helpt jou en jouw lichaam namelijk goed te functioneren. Proteïne is een bouwstof die herstel bevordert van je spieren (en is ook goed voor je huid, haar en botten). Zo kan jij goed door blijven sporten want je spieren blijven gezond. Hoe drukker jij bent, of hoe meer je sport, des te belangrijker het wordt dat je extra eiwitten tot je neemt. De proteïne van FITSHE bevatten daarnaast nog de juiste hoeveelheid magnesium, maar geen creatine (dit is anders dan andere merken).

Wel magnesium

Magnesium is een mineraal dat jouw lichaam normaal ook binnenkrijgt via voeding. Net als proteïne heeft magnesium een ondersteunend effect voor vrouwen die veel bewegen. Zo ondersteunt het jouw energieniveau en zorgt voor rust van jouw spieren. Ben jij continu on the run of train je regelmatig? Dan kan jouw lichaam wel wat extra van dit mineraal gebruiken! Lucky you: wij voegden het toe in onze proteïnepoeder.

Geen creatine

Enorm veel proteïneproducten bevatten het aminozuur creatine. Maar FITSHE maakt proteïne voor vrouwen en heeft dit achterwege gelaten. Creatine heeft effect bij explosieve krachtinspanning, als je langer door wilt kunnen gaan tijdens een krachttraining.

  • Het bevordert je krachttoename en zorgt voor watergewichtstoename. Uit ons onderzoek bleek dat het grootste deel van de vrouwen hier geen behoefte aan heeft. Zij willen sporten om een strakker lichaam te krijgen en niet groter of zwaarder te worden.
  • Je hebt dan ook maar erg weinig creatine nodig (2 gram); je lichaam maakt het zelf aan. Als je teveel creatine tot je neemt, kan je maag- en darmklachten krijgen. Ook iets waar vrouwen al snel gevoelig voor zijn.
  • Dan is er nog een groot verschil tussen creatine en proteïne: als je gebruik wilt maken van creatine geeft dit pas het gewenste resultaat wanneer je dit vòòr het sporten inneemt. Proteïne neem je voor het beste resultaat na het sporten. Het heeft dus weinig zin om creatine tegelijkertijd met je proteïne te nemen die je na een work-out neemt.

Nog meer voordelen van de proteïne voor vrouwen van FITSHE

Onze proteïne bevat speciaal voor vrouwen ook genoeg vezels en minder suikers dan de meeste andere proteïnepoeders. Last, but not least: de smaak! De smaak van onze eiwitpoeder en proteïnerepen zijn heerlijk en speciaal afgestemd op de wensen van de vrouwen uit ons onderzoek. Je hebt de keuze uit: Vanille, Chocolade en Kokos. Onze Vegan variant is in de smaak Vanille verkrijgbaar.

Om alle bovenstaande redenen heeft het team van FITSHE proteïne voor vrouwen gemaakt. Na onderzoek onder vrouwen en hun wensen, kwamen wij tot de perfecte samenstellingen van voedingswaarden en mineralen. Alle producten worden 100% natuurlijk gemaakt in Nederland! Bekijk en probeer al onze smaken, ook erg handig om het te verwerken in baksels 👩🏽‍🍳