Proteïne chocoladecake met pindakaas
Heb jij na het sporten vaak flinke trek en wil jij je proteïneshake een keer afwisselen of aanvullen met een ander eiwitrijk tussendoortje? Dan hebben we iets waar je vast heel blij van gaat worden. We delen vandaag een recept voor een heerlijke en gezonde proteïnecake, het perfecte tussendoortje voor op kantoor of na je workout. Benieuwd naar het recept? Je leest het hieronder! 👇
Wat heb je nodig voor 1 proteïne chocoladecake?
Ingrediënten:
- 1 scoop FITSHE Pure Whey Protein Rich Chocolate
- 100 g speltmeel
- 100 g magere kwark
- 1 ei
- 2 el cacao
- 2 el pindakaas
- 2 – 3 el kokosbloesemsuiker
- 3 tl bakpoeder
- 200 ml water
Zo maak je de cake:
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Meng alle droge ingrediënten door elkaar. Voeg vervolgens het water, ei, de pindakaas en de kwark toe.
- Meng het geheel tot een glad beslag zonder klontjes.
- Vet je cakevorm in/bekleed met bakpapier en doe het beslag in de vorm.
- Bak de cake nu gedurende 15 a 20 minuten in de oven en check tussendoor of deze gaar is.
Geniet van jouw healthy snack!
Liefs,
Team FITSHE