Over

Hi there,

Jij weet allang dat beweging, voeding en ontspanning belangrijke elementen zijn om je goed in je vel te voelen. Dat hoeven wij jou niet meer te vertellen. Wanneer je jouw doelen wilt behalen, wordt het NOG belangrijker om je voeding goed op orde te hebben. Een aantal jaar geleden viel het ons op dat er eigenlijk helemaal geen healthy producten waren die écht een actieve levensstijl van vrouwen ondersteunden. Veel proteïne producten bevatten onnatuurlijke toevoegingen, smaken vreselijk en zien er ook nog eens uit alsof ze voor Arny (Arnold Schwarzenegger) himself zijn ontwikkeld. 😉
Niet echt iets waar wij – en vele vrouwen met ons – blij van werden. Om die redenen is FITSHE in 2015 gelanceerd.

Veel vrouwen denken nog dat je van eiwit breed en/of dik wordt. Misschien vraag jij je dit ook nog wel af en ben je op de FITSHE website belandt om er meer over te ontdekken. We kunnen je het antwoord hier en nu geven: je wordt NIET dik of enorm gespierd van proteïne shakes. Het is juist belangrijk je lijf te voeden met wat het nodig heeft en eiwit is ontzettend belangrijk bij een actieve levensstijl. Daarmee ondersteun je het effect van je training en haal je het maximale resultaat uit jouw workouts. Minimum effort, maximum results!

Hoe zorg jij voor je lijf?

Your life is full enough as it is:
Jij leidt een druk leven:

 

– Je carrière
– Sociale events
– Familie
– Jezelf blijven ontwikkelen
– En dan ook nog sporten!

 

We vragen veel van ons lichaam en gaan ervan uit dat we er altijd op kunnen vertrouwen.
Maar sta je er weleens bij stil wat je je lijf eigenlijk teruggeeft?

Feed Your Body

Bye bye cravings!

Wanneer je je lijf geeft wat het nodig heeft dan zal je merken dat het ook minder vraagt. Bye bye cravings! Wanneer jij lekker in je vel zit, kun je eenvoudigweg veel meer geven. Je voelt je vol energie en zelfvertrouwen. En daar wordt de wereld sowieso beter van, daar zijn wij van overtuigd!

Waarom proteïne shakes?

Voldoende eiwit uit je ‘gewone’ voeding halen is nu eenmaal echt een uitdaging. Zeker met het drukke leven wat we nu leiden. Na een hele dag werken en van hot naar her vliegen, snappen we dat jij geen tijd of energie hebt om nog uitgebreid in de keuken te staan en erop te letten dat er voldoende eiwitten in zitten.

 

Om het jou makkelijker te maken, hebben wij 100% natuurlijke wei-eiwit shakes gemaakt met een pure en zachte smaak, speciaal door vrouwen, voor vrouwen. Eet jij veganistisch? Dan hebben we ook vegan shakes. Zo is er voor iedereen wat.

ONZE SHAKES, ZO PUUR MOGELIJK

 

We hebben bewust ervoor gekozen om onze shakes biologisch te houden en vrij van kunstmatige zoetstoffen of andere toevoegingen. We vinden het namelijk onzin om allerlei verborgen suikers en chemische ingrediënten te stoppen in een product wat bedoeld is voor een healthy lifestyle.

Vegan?Hebben we ook

Maar hoe smaken ze?

Natuurlijk moet het wel lekker zijn, dus zijn onze shakes uitvoerig getest en ontwikkeld met echte experts. We checken ook altijd bij de FITSHE community hoe onze shakes of repen in de smaak vallen. Dit is wat zij ervan zeggen:

“Super lekkere shakes! Duidelijk met kennis ontwikkeld en van goede kwaliteit. Heerlijke proteïne-repen zonder overbodige additieven of onnodige vetten/suikers. Een aanrader!!!”
– Annelies

FITSHE Divider

“Super goed, 100% natuurlijk en mega lekker!! En daarnaast ook nog eens een feestje om het pakketje thuis te krijgen! Alsof je een cadeautje krijgt!”
– Madeleine

FITSHE Divider

“Super lekkere shake, en het werkt heel goed in combinatie met mijn crossfit trainingen. Groot voordeel dat het 100% natuurlijk is:) Echt een aanrader!”
– Laura

PUSH PLAY

 

Wij vinden dat een actieve levensstijl niet betekent dat jij jezelf moet limiteren. Met andere woorden, terwijl we er oprecht in geloven dat uit je comfort zone stappen en jezelf uitdagen cruciaal is voor je persoonlijke groei, zijn we er ook van overtuigd dat vriendelijk zijn voor jezelf en de druk er even afhalen net zo belangrijk zijn om de beste versie van jouzelf te worden. Dus beiden: push EN play..

Kun je wel wat motivatie en inspiratie voor jouw healthy lifestyle gebruiken? We delen graag de allerlekkerste eiwitrijke recepten, tips en workouts met je via de mail. Schrijf je hieronder in en get ready om het meeste uit je leven te gaan halen!

Wil je geïnspireerd blijven?

Wil je ook geïnspireerd worden en dat steuntje in de rug voelen in jouw healthy lifestyle? We delen onze allerbeste tips en recepten graag met je!