Kokosbrood met pure chocolade en een vleugje banaan
Kokosbrood + chocolade = perfecte match! Deze combinatie is onweerstaanbaar lekker. Het vleugje banaan wat je proeft geeft het brood een zoete twist. Tijd om deze combinatie in dit kokosbrood uit te proberen!
Ingrediënten:
- 2 tl bakpoeder
- 2 eieren
- 4 el kokosolie
- 3 bananen
- 100 g pure chocolade
- 50 g kokosrasp
- 15 g kokosflakes
Hoe maak je het?
- Verwarm de oven voor op 180 graden.
- Doe het speltmeel, het bakpoeder en de eieren in een kom.
- Smelt de kokosolie en prak de bananen fijn. Voeg beide ingrediënten toe aan de mengkom.
- Meng de ingrediënten tot een egaal beslag.
- Hak 50 gram van de pure chocolade in stukken en roer dit door het beslag.
- Voeg de kokosrasp toe aan het beslag en roer goed.
- Bekleed een cakevorm met bakpapier en giet het mengsel hierin.
- Zet het brood in de oven en bak het in 30 minuten gaar. Laat daarna even afkoelen.
- Smelt ondertussen de overige 50 gram pure chocolade au bain-marie.
- Versier het kokosbrood met de gesmolten chocolade en de geroosterde kokosflakes.
Enjoy!
Love,
Team FITSHE