Over
Fitshe

Sinds we FITSHE in 2015 hebben gelanceerd, is het altijd onze missie geweest om jou de tools te geven om de beste versie van jezelf te zijn. Of jouw fitness ervaring nu al kilometers lang is, of pas net jouw eerste stappen in de wereld van het sporten hebt gezet, wij helpen je. Dat doen we door jou te voorzien van premium voeding voor actieve vrouwen, natuurlijk én lekker.

Voor ons betekent fit zijn niet alleen sterke spieren en uithoudingsvermogen hebben, maar ook aandacht besteden aan je innerlijke gezondheid. Zowel in lichaam als geest, want die twee werken tegelijkertijd samen. Wij geloven dat je het meeste uit het leven haalt als je liefdevol en consequent voor jezelf zorgt. Daarom biedt FITSHE 100% natuurlijke eiwitten en aanvullende voeding om je actieve levensstijl te ondersteunen.

Feed
your Body

‘Je lichaam is een tempel’ is een zin die we vaak horen. FITSHE helpt je om rekening te houden met de behoeften van je lichaam. Hierdoor kun je je zelfverzekerd, energiek en gewoon lekkerder in je vel voelen. Vaak eisen we nogal wat van ons lichaam, in de verwachting dat we er altijd op kunnen vertrouwen. Wees lief voor jezelf en geef je lichaam de voeding die het nodig heeft om optimaal te presteren.

shop onze producten

JE KUNT ONS KENNEN VAN

Vogue Logo
Marie Claire Logo
Woman's Health Logo
Elle Logo
Happy in Shape Logo
Viva Logo

FITSHE
FEMALE PIONEERS

Nu, na jarenlange ervaring, kunnen we met trots zeggen dat FITSHE de volgende generatie vrouwelijke pioniers mogelijk maakt door te werken met vrouwen voor vrouwen. Onze producten zijn vakkundig gemaakt door vrouwelijke wetenschappers, zodat we de voedingsbehoeften van het lichaam van een actieve vrouw begrijpen en alleen de meest heilzame natuurlijke ingrediënten gebruiken.

DE VOORDELEN VAN FITSHE

FITSHE
COMMUNITY

Bij FITSHE zijn we trots op onze community van inspirerende en fitte mensen. We zouden het niet zonder jullie kunnen! Wij horen de mooiste en leukste verhalen over jullie fitnesstraject, inspirerende lifestyles en heerlijke recepten met onze producten. Maak hier kennis met onze fantastische FITSHE-ambassadeurs.
blijf lezen