EIWITPOEDER VANILLE

Het FITSHE-eiwitpoeder in de smaak vanille is de perfecte aanvulling op je dagelijkse actieve levensstijl en voeding. Niet alleen smaakt deze vanille shake ontzettend lekker, maar je kan echt van alles maken met het eiwitpoeder! De poeder kan in pannenkoeken, smoothies, havermout, kwark of zelfs cake worden verwerkt. Onze STRONG & FIT eiwitpoeders zijn gemaakt met 100% natuurlijke ingrediënten. Daarnaast worden onze producten ontwikkeld door vrouwen, voor vrouwen in Nederland. Zij doen uitgebreid onderzoek naar de beste ingrediënten om ons lichaam op de juiste manier kunnen ondersteunen. Naast de Pure Whey Protein Vanille hebben we ook een heerlijke Vegan Vanille Protein die maar liefst 23 gram vegan eiwitten per portie van 34 gram bevat. Een schepje eiwitpoeder vanille is precies 34 gram, zodat je gemakkelijk de juiste hoeveelheid kan toevoegen aan je shaker bottle.

strong-fit-eiwitshake-voor-vrouwen

Whey Protein Vanille

Whey protein wordt gemaakt op basis van melk. Het bijproduct van melk dat zich afscheidt tijdens en pasteuriseren en ontromen noemen we magere melk. Deze melk wordt vervolgens gesplitst in twee verschillende eiwitfracties. De eerste eiwitfractie bestaat uit een deel met de caseïne eiwitten (80%) en het tweede deel bestaat uit de whey eiwitten (20%). Dit wordt tot de poeder gemaakt die wij kennen als proteïne poeder. De meest voorkomende smaak proteïnepoeder is bijna zonder twijfel vanille. Het is een smaak die iedereen wel lekker vindt en dus ook goed te verwerken is in je dagelijkse eetpatroon. Er zijn zoveel lekkere recepten te bedenken om zo niet uitgekeken te raken op dezelfde shake elke dag. Voor meer van dit soort heerlijke recepten kun je onze tips & recepten ter inspiratie gebruiken. Ook voor andere tips over een gezonde leefstijl kun je terecht op onze Tips & Recepten pagina.

Onze FITSHE Pure Whey Protein vanille bevat maar liefst 19 gram eiwit per portie van 34 gram. Daarnaast bevat het proteïnepoeder ook 500 mg vezels en uiteraard 100% natuurlijke producten. Bovendien bevat één schepje pure whey nog eens 337 mg magnesium. En dat alles met maar 128 kcal per schepje!

Vegan eiwitpoeder vanille

Naast onze FITSHE Pure Whey Protein hebben we ook de heerlijke FITSHE Organic Vegan Protein Vanille. Deze eiwitshake is gemaakt van biologische en 100% plantaardige ingrediënten. Bovendien is deze poeder lactosevrij. De ingrediënten bestaan onder andere uit erwteneiwit, pompoen- en hennepeiwit. Naast dat deze vegan eiwitshake een heerlijke zachte vanille smaak bevat, is het ook nog eens rijk aan vezels met 3,4 gram per schepje. Een portie bevat 23 gram aan proteïne. Niet alleen is het poeder lekker te drinken als een proteïne shake, maar het kan ook gebruikt worden tijdens het koken of bakken. Zo is het de beste aanvulling op je normale voeding, maar kan je de eiwitshake ook perfect na het sporten drinken.

De vegan eiwitshake ondersteunt je lichaam even goed als (al dan niet beter dan) de FITSHE Pure Whey Protein tijdens een actief leven. Zo voel je je fitter en gezonder in je lijf met behulp van deze 100% natuurlijke ingrediënten. Wat ook top is: de heerlijke pure smaak van onze eiwitshakes is geheel zonder zoetstof gemaakt!

Eiwitshake vanille

De eiwitshake vanille van FITSHE worden ontwikkeld door onze vrouwelijke onderzoekers die gevestigd zijn in Nederland. Zij hebben veel tijd geïnvesteerd om de beste samenstelling te creëren, die de perfecte ondersteuning aan het vrouwelijke lichaam kunnen bieden. Daarnaast wordt onze heerlijke zachte vanillesmaak gemaakt met natuurlijk aroma, vanillezaad en een beetje kaneel. Doe één schepje poeder in combinatie met 250ml water in een Shaker Bottle en even goed schudden. Binnen een aantal seconden heb je de beste en lekkerste eiwitshake klaar! Zo gemakkelijk kun je genieten van je shake.

Ben je nieuwsgierig naar onze heerlijke proteïne producten? Bekijk ons hele FITSHE-assortiment aan proteïne supplementen.