Bloom
& Balance

Bij FITSHE geloven we dat je het meeste uit het leven haalt als je goed voor jezelf zorgt, liefdevol en consequent. Het is ons doel om je goed in je lijf te laten voelen, dat je zelfverzekerd en gelukkig bent! Daarom hebben wij voeding opnieuw uitgevonden om jouw pick-me-up momentje van de dag te zijn. Of je nu wilt herstellen van je actieve dag of een oppepper voor je immuunsysteem nodig hebt. Bij FITSHE zijn we er voor jou, om vol energie de dag door te komen! Onze lijn Bloom & Balance is speciaal gemaakt om te zorgen voor de perfecte gut health bij vrouwen.

Over onze darmen

In onze darmen wonen biljoenen bacteriën van wel 150 verschillende soorten. Een gezond microbioom bestaat uit heel veel verschillende bacteriën, welke bacteriesoorten er in de darm leven verschilt per persoon. Daardoor heeft iedereen een ander microbioom. Sterker nog, ons microbioom is net zo uniek als onze vingerafdruk! In een gezond microbioom zijn de ‘goede’ en ‘schadelijke’ bacteriën met elkaar in balans. Als deze uit balans zijn, zorgt dit voor ongemak in de gezondheid van je darmen. Daar kan een prebiotica je bij helpen.

Prebiotic powder

Onze producten zijn speciaal gemaakt door vrouwen, voor vrouwen. Veel van ons ervaren problemen of ongemakken in de gezondheid van hun darmen. Of dit nu komt door hormonen, genetische aanleg of intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen, vervelend is het wel. Prebiotica kunnen daarbij helpen. Deze prebiotic powder is een vezelrijke poeder die jouw lichaam helpt met het ondersteunen van de natuurlijke processen van je maag en darmen. De poeder is een prebiotica, wat betekent dat je met dit goede goedje voeding levert voor de goede bacteriën in je darmen. En dat brengt super veel voordelen zich mee; zo draagt het bij aan een goede darmflora en stoelgang zul je een positieve verandering merken in je spijsvertering én een boost in jouw immuunsysteem.

Meer lezen

Immunity water pomegranate & grapefruit

‘Voorkomen is beter dan genezen’ is niet voor niets een bekend gezegde. Met een sterk en continu goed gesteund immuunsysteem draag je niet alleen nu, maar ook op de lange termijn bij aan je eigen gezondheid. Dit vernieuwende water bevat naast proteïne ook verschillende B vitaminen om het normale energieleverende metabolisme te ondersteunen en vermoeidheid te verminderen. Zink en vitamine B6 & B12 ondersteunen de normale functies van het immuunsysteem. Deze combi zorgt voor een beter en gebalanceerd immuunsysteem. En dat is belangrijk, want het is best een complex systeem dat met de juiste aandacht en supplementen sterk wordt en blijft. In dit kleine flesje vind jij naast zink en vitamines ook vezels die jouw darmflora op peil houden. Kortom, een grote health booster in een klein flesje!

Meer lezen

Immunity water cactus & lime

Balans is het beste dat je je lichaam kunt geven. Bij FITSHE weten we inmiddels dat een druk, rijkgevuld leven dat niet altijd makkelijk maakt. Onze nieuwe BLOOM & BALANCE immunity water is verrijkt met vitaminen en mineralen die bijdragen aan een gezonde werking van je immuunsysteem. Het smaakvolle water bevat zink, dit mineraal vermindert stress en helpt je lichaam tot rust te komen na bijvoorbeeld een workout of een drukke werkdag. De prebiotische vezels in ieder flesje zorgen voor een optimale balans in je darmen en daarmee de rest van je lichaam. En dat allemaal in één klein flesje! Het ‘ready to go’ water is een licht alternatief voor de proteïne shake en super makkelijk mee te nemen.

Meer lezen

DE VOORDELEN

PREMIUM VOEDING

Voor ons betekent fit zijn niet alleen sterke spieren en uithoudingsvermogen hebben, maar ook aandacht besteden aan je innerlijke gezondheid. Zowel in lichaam als geest, want die twee werken tegelijkertijd samen. Wij geloven dat je het meeste uit het leven haalt als je liefdevol en consequent voor jezelf zorgt. Daarom biedt FITSHE 100% natuurlijke eiwitten en aanvullende voeding om je actieve levensstijl te ondersteunen.
over FITSHE

Lotte D

Super fijne producten! En ook nog eens vegan + een heerlijke smaak. De meeste eiwitten van andere merken geven me snel van alles en nog wat last door het gebruik van lactose en gebruik van goedkope melk eiwitten. Hier alleen maar positief over! Ook geschikt voor de heren dus!

Sophie

Was echt al een tijdje op zoek naar zo natuurlijk mogelijke proteïne die ook lekker smaakt. Ik heb meteen de repen erbij besteld en ben super blij verrast! Mijn favo’s: vanille vegan protein en de very berry chocolate bar!

Tips
& recipes

FITSHE heeft producten die passen bij jouw healthy lifestyle. We geloven niet in standaard oplossingen en streven alleen naar het beste. Daarom ontwikkelen we zelf onze innovatieve recepturen. Het resultaat: 100% natuurlijke biologische producten die jouw lichaam ondersteunen. Zonder zoetstof met een heerlijke pure smaak.
ontdek ze allemaal