BESTE VEGAN PROTEIN BARS

Een lekker en gezond tussendoortje vinden kan nog best lastig zijn. Daarom weten wij hoe fijn het is als je hier niet meer over hoeft na te denken. FITSHE heeft hiervoor een oplossing gevonden! Waarom zou je veel tijd investeren in het zoeken of maken van de beste gezonde tussendoortjes? Het kan namelijk ook super easy met de FITSHE Vegan Protein Bars!

De ready-to-go Vegan Protein Bars van FITSHE zijn dé oplossing voor een gezonde snack. De bars zijn verkrijgbaar in twee heerlijke smaken, namelijk Very Berry Chocolate en Double Dark Chocolate. Beide bars zitten bomvol eiwitten, zijn gemaakt van alleen natuurlijke ingrediënten, laag in calorieën, glutenvrij en puur van smaak. Kortom: de beste vegan proteïne bars om te combineren met een drukke lifestyle!

Ingrediënten vegan protein bars

Deze bars zijn gemaakt op basis van soja-eiwit. Dit type eiwit is ideaal voor mensen die vegan zijn of geen zuivelproducten kunnen eten of drinken. Deze vorm van eiwit is afkomstig van de sojaboon en is dus volledig plantaardig. Soja-eiwit is vrij van cholesterol en bevat weinig verzadigde vetten. Elke bar bevat ongeveer 10 gram eiwitten en slechts 186 kcal. Daarnaast zijn deze vegan proteïne bars rijk gevuld met maar liefst 4,3 gram vezels.

Daarnaast bevatten de bars nog een andere vorm van eiwit, namelijk erwten-eiwit. Erwten-eiwit poeder is een volmaakte bron van eiwit gezien het feit dat ze aminozuren bevatten. Aminozuren kun je vergelijken met de bouwstenen van eiwitten en stimuleren het herstel en behoud van de spieren. Eiwitten zijn zeer noodzakelijk voor ons lichaam. Zo zijn eiwitten bijvoorbeeld de basis van alle ‘hardere delen’ in ons lichaam, zoals botten en weefsel. Erwten-eiwit is ook geschikt wanneer je op een gezond gewicht wilt komen, want het geeft een langdurig verzadigd gevoel. Tot slot is erwten-eiwit plantaardig en daarom perfect voor mensen die geen dierlijke producten kunnen of willen eten.

Een voedzame snack als deze vind je alleen bij FITSHE! Een echte energybooster die ook nog lekker is en van natuurlijke ingrediënten is gemaakt. Deze heerlijke tussendoortjes zijn verkrijgbaar in een pakket van drie of twaalf repen. Zo heb je er altijd een kleine voorraad van in huis, die je mee kan nemen naar de sportschool om tijdens of na het sporten te eten.

Proteïne voor vrouwen

Een van de grootste mythes over proteïne en vrouwen is dat vrouwen een mannelijke spieropbouw krijgen door het gebruik van proteïne. Dit is alleen al biologisch gezien niet mogelijk, want vrouwen hebben een veel lager testosterongehalte dan mannen. Proteïne is juist heel essentieel ook voor vrouwen voor het krijgen van goed gevormde spieren. Voor vrouwen heeft proteïne meerdere belangrijke voordelen. Zo geven eiwitten je spieropbouw een boost. Daarnaast regelen ze je honger en geven ze je een verzadigd gevoel. Ook helpen ze je om calorieën te verbranden en je spieren te behouden ondanks gewichtsverlies.

Hoeveel proteïne vrouwen gemiddeld nodig hebben hangt allereerst af van de doelen die behaald willen worden. Een andere belangrijke factor is de hoeveelheid lichaamsbeweging die je krijgt. Om toch een indicatie te geven van de hoeveelheid proteïne hebben we een makkelijke vuistregel, zodat je alsnog je dagelijkse behoefte van macronutriënt eiwit binnenkrijgt. Hiervoor adviseren wij minimaal 1 gram eiwit per kilogram.

 

Weet jij al welke FITSHE Vegan Protein Bar je als eerste wilt gaan proberen? De Very Berry Chocolate of de Double Dark Chocolate? Lastige keuze want ze zijn beide even gezond en lekker!